Se 📽 Aladdin (2019) Film Online Gratis Norske

Aladdin (2019) Film Gratis På Nett, Streame film online

Aladdin
7.1

Film stemmer: 7.1/107,694 röster

I denne spillefilmversjonen av den animerte klassikeren møter vi Ånden, som har makten til å innvilge tre ønsker til den som har den magiske lampen. Aladdin er den gatesmarte lille tyven som forelsker seg i sultanens vakre datter Jasmin. Jasmine ønsker å kunne påvirke livet hennes, men faren ønsker å finne en ekte mann for henne. I mellomtiden legger den onde trollmannen Jafar planer om å sette sultanen til side for å styre Agrabah selv.

Aladdin Film Gratis På Nett, Streame film online

Aladdin

Filmtittel: Aladdin
popularitet: 95.648
varighet: 128 Minutes
slagord:

Aladdin se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Aladdin – Skuespillere og skuespillerinner

Aladdin

Mena Massoud
Aladdin
Aladdin

Naomi Scott
Jasmine
Aladdin

Will Smith
Genie / Mariner
Aladdin

Marwan Kenzari
Jafar
Aladdin

Navid Negahban
The Sultan
Aladdin

Nasim Pedrad
Dalia
Aladdin

Billy Magnussen
Prince Anders
Aladdin

Numan Acar
Hakim

Aladdin Tilhenger

Se hele filmen på nettet!
Bredbåndstilkobling, velg fra listen over servere nedenfor

720pChoose Server 1 1080pChoose Server 2 4KChoose Server 3 HDChoose Server 4

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Aladdin Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Aladdin hele filmen, Aladdin filmer gratis på nett, Aladdin norske filmer gratis, Aladdin filmer på nett, se Aladdin film norsk, Aladdin gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

7.6

Mary Poppins

Mary Poppins

Mary Poppins er en mildt sagt noe uvanelig barnepike. Hun kan fly, trylle frem spennende ting ut av sin magiske veske og vet hvordan man gjør kjedelige plikter til en morsom lek.Man skulle kunne si at hun er ”praktisk talt perfekt”. Barna Michael og Jane elsker Mary fra første stund men deres pappa, den strenge bankdirektøren George, er ikke like begeistret. Han mener bestemt at barn skal oppdras med regler og disiplin og minst mulig tøys og tull!

6.5

Mary Poppins vender tilbake

Mary Poppins vender tilbake

Filmen finner sted under depresjonen i London på 1930-tallet, 24 år etter hendelsene i den første filmen. Michael Banks jobber for samme finansinstitusjon som sin far og lever fortsatt på 17 Cherry Tree Lane med sine tre barn, Annabel, John og Georgie og deres husholderske Ellen. Jane Banks følger sin mors fotspor og jobber for arbeidernes rettigheter og gir en hjelpende hånd til Michaels familie. Når familien opplever et tap, returnerer Mary Poppins med sine magiske evner og med hjelp av Jack bringer de glede og leken tilbake til hjemmet i Cherry Tree Lane.