Se 📽 Cruella (2021) Film Online Gratis Norske

Cruella (2021) Film Gratis På Nett, Streame film online

Cruella
8.6

Film stemmer: 8.6/103,050 röster

Midt i Londons punkrockrevolusjon på 70- tallet finner vi en ung Estella (Emma Stone) fast bestemt på å skape seg et navn i motebransjen som designer. Hun blir kjent med to tyver som setter pris på hennes mørke side og sammen blir de kjente kriminelle i Londons gater. En dag blir Estellas design oppdaget av moteikonet Baronessen Von Hellmann (to ganger Oscarvinner Emma Thompson), som fatter interesse for Estellas kreative design. Deres forhold setter i gang en rekke hendelser som får Estella til å omfavne sin mørke side og bli den fasjonable og opprørske Cruella De Vil.

Cruella Film Gratis På Nett, Streame film online

Cruella

Filmtittel: Cruella
popularitet: 5468.241
varighet: 134 Minutes
slagord:

Cruella se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Cruella – Skuespillere og skuespillerinner

Cruella

Emma Stone
Estella / Cruella
Cruella

Emma Thompson
The Baroness
Cruella

Joel Fry
Jasper
Cruella

Paul Walter Hauser
Horace
Cruella

Mark Strong
John the Valet
Cruella

Tipper Seifert-Cleveland
Estella (12 yrs)
Cruella

Kirby Howell-Baptiste
Anita Darling
Cruella

Emily Beecham
Catherine

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Cruella Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Cruella hele filmen, Cruella filmer gratis på nett, Cruella norske filmer gratis, Cruella filmer på nett, se Cruella film norsk, Cruella gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

7.8

Monsterbedriften

Monsterbedriften

Hvor kommer de fra, monstrene som gjemmer seg i skapet ditt? Fra monsterbedriften i byen Monstropovlis så klart! Den viktigste Energikilden i monsterverdenen er redselsskrikene fra menneskebarn. Det er monstrenes oppgave å skremme barn, og jo mer de skriker desto bedre er det. Det flinkeste skremmeteamet består av den store godhjertede Og hårete Sulley, pluss hans beste venn, den lille trillrunde, grønne og enøyde Mike. Men den sleipe og onde kamelonen Randall skyr ingen midler for å bli Den beste skremmeren. En kveld Randall driver med skurkestreker, lurer en liten jente fra menneskeverden seg inn i monstropolis mens Sulley jobber overtid i monsterbedriften. Ettersom barn anses for å være svært giftige og totalt livsfarlige, er dette en katastrofe! Sulley og Mike er livredde for piken og må få henne tilbake der hun kommer fra før noen oppdager henne. Det viser seg å være lettere sagt enn gjort…

7.1

Descendants

Descendants

Møt en ny generasjon skurker i Disney Descendants!Barna til Maleficent, Den Onde Dronningen, Jafar og Cruella har aldri forlatt øyen der deres foreldre sitter fengslet – før nå! De blir sendt til det idylliske kongeriket Auradon for å gå på skole sammen med Disney-heltenes barn og pønsker ut en plan for å hjelpe sine onde foreldre med å få verdensherredømme! Skal de følge i sine foreldres fotspor, eller kommer de til å finne sin indre godhet og redde kongeriket?