Se 📽 Dumbo (1941) Film Online Gratis Norske

Dumbo (1941) Film Gratis På Nett, Streame film online

Dumbo
7

Film stemmer: 7/103,740 röster

Den lille elefanten Dumbo er født med noen aldeles for store ører, og når han kommer til sirkuset for første gang blir han gjort narr av. Hans gode venn, musen Timmi gjør sitt beste for å hjelpe Dumbo, men de store ørene er konstant i veien. Plutselig en dag oppdager Dumbo at han kan noe som ingen andre kan – han kan nemlig fly!

Dumbo Film Gratis På Nett, Streame film online

Dumbo

Filmtittel: Dumbo
popularitet: 37.814
varighet: 64 Minutes
slagord:

Dumbo se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Dumbo – Skuespillere og skuespillerinner

Dumbo

Sterling Holloway
Mr. Stork (voice)
Dumbo

Herman Bing
The Ringmaster (voice)
Dumbo

John McLeish
Narrator (voice)
Dumbo

Edward Brophy
Timothy Q. Mouse (voice)
Dumbo

James Baskett
Crow (voice)
Dumbo

Billy Bletcher
Clown (voice)
Dumbo

Jim Carmichael
Crow (voice)
Dumbo

Cliff Edwards
Jim Crow (voice)

Dumbo Tilhenger

Se hele filmen på nettet!
Bredbåndstilkobling, velg fra listen over servere nedenfor

720pChoose Server 1 1080pChoose Server 2 4KChoose Server 3 HDChoose Server 4

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Dumbo Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Dumbo hele filmen, Dumbo filmer gratis på nett, Dumbo norske filmer gratis, Dumbo filmer på nett, se Dumbo film norsk, Dumbo gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

7.7

Skjønnheten Og Udyret

Skjønnheten Og Udyret

Lukk opp døren til tidenes mest fortryllede slott og bli med Skjønnheten og udyret på et magisk eventyr. Når den vakre men sære prinsen blir offer for en forbannelse forvandles han til et udyr med et utseende så skremmende at ingen våger å møte han. Den eneste måten å bryte forbannelsen er å finne noen som kan elske han for den han er – men hvem vil elske et udyr? Ved en tilfeldighet havner den vakre Belle på slottet, der lampen Lymiere, klokken Kloksworth og alle de andre forheksede tingene gjør alt for at romansen skal begynne å spire…

7.2

Peter Pan

Peter Pan

Historien begynner en natt da Peter Pan flyr gjennom vinduet til familien Darling på utkikk etter sin bortkomne skygge. Her møter han de tre søsknene Wendy, John og Michael, som han og Tingeling tar med til Drømmeland en fantasiverden fylt med spenning, magi, indianere og havfruer! Men her finnes også Peter Pans største fiende – Kaptein Krok – og hans grusomme pirater… Peter Pan er historien om den fantastiske, flyvende gutten som aldri vil bli voksen og som viser oss hvordan barndomsdrømmer kan leve for evig. Disneys 14:e klassiker er et storslagent eventyr du ikke vil glemme!

7.5

Herkules

Herkules

Født av guder på det himmelske fjellet Olympen. Oppfostret av mennesker på jorden. Herkules var en uvanlig mann med en enorm styrke…og en umettelig trang til å imponere sin far, den store Zevs. Derfor settes Zevs sin sønn på prøve. Gjennom et antall utfordringer skulle Herkules bevise at han var en helt, og dermed verdig til å bo på Olympen, som var gudenes tilholdssted. Ved hjelp av sin trener Phil og kompisen Pegasus vinner han den ene kampen etter den andre. Likevel er pappa Zevs ikke riktig fornøyd, og Herkules blir fortsatt ikke regnet som en ordentlig helt. Plutselig dukker dødsrikets hersker Hades opp. Hades vil overta Zevs plass på tronen i Olympen. En uvitende Herkules står tilfeldigvis i veien for ham. Når Herkules i kampens hete oppdager sine varme følelser for den skjønne Meg, oppdager han at det ikke bare er muskler av stål som skaper en ekte helt, men likeså mye et hjerte av gull.

7.2

Alice I Eventyrland

Alice I Eventyrland

Da Walt Disneys historie om Alice og hennes fantastiske eventyr hadde kinopremiere i 1951, ble den ingen umiddelbar suksess. Det skulle faktisk ta nesten to tiår før Alice I Eventyrland fikk anerkjennelsen den fortjente – men siden den gang har filmen til gjengjeld befestet sin status som klassiker. Og det skulle bare mangle: Dette er en storslått tegnefilm lagt til en verden full av fantasi og musikk, hvor vi følger ungjenta Alice på hennes magiske reise inn i eventyrlandets fargerike verden. I jakten på den hvite kaninen blir ting stadig underligere og vår heltinne møter de merkeligste skapninger, som Den gale hattemakeren, Påskeharen, Trillebim og Trillebam, Filurkatten, Hjerterdame og mange, mange flere. Alice i eventyrland er full av vakre sanger og fantastisk animerte scener – rett og slett en tidløs klassiker, som hele familien kommer til å elske.