Se 📽 Freddy’s Dead: The Final Nightmare (1991) Film Online Gratis Norske

Freddy’s Dead: The Final Nightmare (1991) Film Gratis På Nett, Streame film online

Freddy's Dead: The Final Nightmare
5.3

Film stemmer: 5.3/10852 röster

Lisa Zane er en barnepsykolog som plages av tilbakevendende mareritt. Men først da hun møter en ny pasient med de samme redselsfulle drømmene, leder hennes jakt på svar til et visst hus i Elm Street – der en ondskap som trosser graven, snart skal slippes løs på verden.

Freddy’s Dead: The Final Nightmare Film Gratis På Nett, Streame film online

Freddy's Dead: The Final Nightmare

Filmtittel: Freddy’s Dead: The Final Nightmare
popularitet: 34.71
varighet: 89 Minutes
slagord:

Freddy’s Dead: The Final Nightmare se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Freddy’s Dead: The Final Nightmare – Skuespillere og skuespillerinner

Freddy's Dead: The Final Nightmare

Robert Englund
Freddy Krueger
Freddy's Dead: The Final Nightmare

Lisa Zane
Maggie Burroughs / Katherine Krueger
Freddy's Dead: The Final Nightmare

Shon Greenblatt
John Doe
Freddy's Dead: The Final Nightmare

Lezlie Deane
Tracy
Freddy's Dead: The Final Nightmare

Yaphet Kotto
Doc
Freddy's Dead: The Final Nightmare

Breckin Meyer
Spencer
Freddy's Dead: The Final Nightmare

Ricky Dean Logan
Carlos
Freddy's Dead: The Final Nightmare

Tobe Sexton
Teenage Freddy Krueger

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Freddy’s Dead: The Final Nightmare Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Freddy’s Dead: The Final Nightmare hele filmen, Freddy’s Dead: The Final Nightmare filmer gratis på nett, Freddy’s Dead: The Final Nightmare norske filmer gratis, Freddy’s Dead: The Final Nightmare filmer på nett, se Freddy’s Dead: The Final Nightmare film norsk, Freddy’s Dead: The Final Nightmare gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

5.8

Terror på Elm Street 4 - Freddys mareritt

Terror på Elm Street 4 – Freddys mareritt

Ungdommene Kristen, Joey og Kincaid, er nå kommet ut av mentalinstitusjonen de var innlagt på. Kristen har fått seg nye venner i Alice, Sheila og hennes kjæreste Rick. Men hun har fremdeles vonde drømmer, selv om Freddy Krueger er begravet. Men Freddy døde ikke og kommer tilbake og terroriserer Kristen, Joey og Kincaid i deres drømmer. Det blir nå opp til Kristen og hennes venner om å finne en måte å gjøre opp med Krueger for å slutte marerittet…

6.5

New Nightmare

New Nightmare

Manusforfatter og regissør Wes Craven vender tilbake til de mørkeste skyggene i Elm Street med denne grøsserhistorien, som gjenforener Nightmare-stjernene Robert Englund, Heather Langenkamp og John Saxon. Den ”ekte” Freddy invaderer den virkelige verden med dødelig resultat. Men det er ingen grunn til bekymring, Freddy-fans. Det jo bare en film … eller?

7.3

Terror på Elm Street

Terror på Elm Street

Nancy har uhyggelige mareritt. Samtidig blir vennene hennes fra skolen, som har akkurat de samme drømmene, slaktet av den fryktelige djevelen fra deres felles mareritt mens de sover. Siden politiet ikke fester lit til Nancys forklaring, må hun selv konfrontere drapsmannen i hans mørke verden.

5.5

Terror på Elm Street 5 - The Dream Child

Terror på Elm Street 5 – The Dream Child

Freddy er ute av stand til å overmanne Drømmemesteren som beseiret ham i Terror på Elm Street 4, så han hjemsøker de uskyldige drømmene til hennes ufødte barn og angriper vennene hennes med ren grusomhet. Vil barnet kunne reddes fra å bli Freddys nye våpen, eller vil galningen igjen blåse nytt liv i sin ondskapsfulle arv?