Se 📽 Harry Potter Og De Vises Stein (2001) Film Online Gratis Norske

Harry Potter og de vises stein (2001) Film Gratis På Nett, Streame film online

Harry Potter og de vises stein
7.9

Film stemmer: 7.9/1020,061 röster

Foreldreløse Harry får et nytt liv når han kommer inn på trollmannsskolen Galtvort. Her oppdages snart det magiske arret i pannen hans, og det synes klart at gutten er eslet til noe stort.

Harry Potter og de vises stein Film Gratis På Nett, Streame film online

Harry Potter og de vises stein

Filmtittel: Harry Potter og de vises stein
popularitet: 126.371
varighet: 153 Minutes
slagord:

Harry Potter og de vises stein se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Harry Potter og de vises stein – Skuespillere og skuespillerinner

Harry Potter og de vises stein

Daniel Radcliffe
Harry Potter
Harry Potter og de vises stein

Rupert Grint
Ron Weasley
Harry Potter og de vises stein

Emma Watson
Hermione Granger
Harry Potter og de vises stein

Richard Harris
Albus Dumbledore
Harry Potter og de vises stein

Tom Felton
Draco Malfoy
Harry Potter og de vises stein

Alan Rickman
Severus Snape
Harry Potter og de vises stein

Robbie Coltrane
Rubeus Hagrid
Harry Potter og de vises stein

Maggie Smith
Minerva McGonagall

Harry Potter og de vises stein Tilhenger

Se hele filmen på nettet!
Bredbåndstilkobling, velg fra listen over servere nedenfor

720pChoose Server 1 1080pChoose Server 2 4KChoose Server 3 HDChoose Server 4

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Harry Potter og de vises stein Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Harry Potter og de vises stein hele filmen, Harry Potter og de vises stein filmer gratis på nett, Harry Potter og de vises stein norske filmer gratis, Harry Potter og de vises stein filmer på nett, se Harry Potter og de vises stein film norsk, Harry Potter og de vises stein gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

7.7

Harry Potter og halvblodsprinsen

Harry Potter og halvblodsprinsen

Fyrst Voldemort strammer sitt grep, og Galtvort er ikke lenger noe trygt sted å oppholde seg. Harry mistenker at farene kan lure til og med inne på slottet, men Humlesnurr er mer opptatt av å forberede ham på den nært forestående, siste kampen. Det avgjørende oppgjøret nærmer seg raskt, men kjærligheten blomstrer likevel – selv om Galtvort kanskje aldri vil bli som før.

7.2

Den uendelige historien

Den uendelige historien

Bastian, 10 år, er en drømmer. På flukt fra mobbende plageånder finner han en bok: DEN UENDELIGE HISTORIEN, i en meget spesiell bokhandel. Bastian oppslukes helt av historien, han suges inn i handlingen og oppdager plutselig at helten i dette utrolige eventyret er ham selv…

5

Eragon

Eragon

En gutt… En drage… Et eventyr Det episke fantasy-eventyret “Eragon” er filmatiseringen av Christopher Paolinis bestselgende roman med samme navn. Eragons tilværelse forandres for all fremtid når han finner en blå oval stein i skogen, og oppdager at det er et drageegg. Når den gnistrende blå dragen Saphira klekkes ut forstår Eragon at de kommer til å holde sammen for alltid, og at han nå er en dragerytter – en kriger som Eragon bare har hørt om i sagaene. Han havner i en verden fylt av magi og oppdager at han har makten til å redde et helt rike.

7.8

Harry Potter og ildbegeret

Harry Potter og ildbegeret

Når Harrys navn trekkes fra ildbegeret, må han delta i en tøff kamp om ære mellom tre trollmannsskoler. Men siden han aldri meldte seg på turneringen selv, hvem var det da som gjorde det? Denne må Harry kjempe mot en fryktinngytende drage, olme vanndemoner og en forhekset labyrint, bare for å oppdage at han befinner seg i fyrst Voldemorts jerngrep.