Se 📽 Hvem Var Jason Bourne (2002) Film Online Gratis Norske

Hvem var Jason Bourne (2002) Film Gratis På Nett, Streame film online

Hvem var Jason Bourne
7.4

Film stemmer: 7.4/107,134 röster

Mannen som blir reddet har ingenting annet på seg enn kulehullene i ryggen og et kontonummer til en sveitsisk bank operert inn i hoften. Han har mistet hukommelsen, og er uten identitet eller bakgrunn. Men han innehar en rekke uvanlige talenter innen kampsport, språk og selvforsvar som vitner om en farlig fortid.En bankboks i Zürich inneholder et bredt utvalg av pass, en stor bunke kontanter, et automatvåpen og et navn … Jason Bourne … med en adresse i Paris. Hva det betyr er fortsatt en mysterium, men Bourne innser straks at selv om han ikke kjenner noen, er det mange som vil gjenkjenne ham, og som ikke ønsker ham vel.

Hvem var Jason Bourne Film Gratis På Nett, Streame film online

Hvem var Jason Bourne

Filmtittel: Hvem var Jason Bourne
popularitet: 28.101
varighet: 119 Minutes
slagord:

Hvem var Jason Bourne se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Hvem var Jason Bourne – Skuespillere og skuespillerinner

Hvem var Jason Bourne

Matt Damon
Jason Bourne
Hvem var Jason Bourne

Franka Potente
Marie Helena Kreutz
Hvem var Jason Bourne

Chris Cooper
Alexander Conklin
Hvem var Jason Bourne

Clive Owen
The Professor
Hvem var Jason Bourne

Brian Cox
Ward Abbott
Hvem var Jason Bourne

Adewale Akinnuoye-Agbaje
Nykwana Wombosi
Hvem var Jason Bourne

Gabriel Mann
Danny Zorn
Hvem var Jason Bourne

Julia Stiles
Nicky Parsons

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Hvem var Jason Bourne Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Hvem var Jason Bourne hele filmen, Hvem var Jason Bourne filmer gratis på nett, Hvem var Jason Bourne norske filmer gratis, Hvem var Jason Bourne filmer på nett, se Hvem var Jason Bourne film norsk, Hvem var Jason Bourne gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

7.3

Gåten Jason Bourne

Gåten Jason Bourne

Academy Award-vinner Matt Damon er på flukt igjen som Jason Bourne, den tidligere CIA-trenede og perfekte leiemorderen, i denne intelligente og spennende actionthrilleren. Bourne, som lider av hukommelsestap, har lagt sin voldelige fortid bak seg og lever et normalt liv sammen med kjæresten Marie. Men planene hans for et fredfylt liv faller i grus når han så vidt slipper unna et drapsforøk. En ukjent fiende er nå op jakt etter Bourne, som beviser at han verken er et lett mål eller en person hvis evner, besluttsomhet og seiglivethet ikke må undervurderes. “The Bourne Supremacy” er en sterk og gripende film med nervepirrende biljakter, og er en av de mest intelligente, spennende og actionspekkede thrillers de siste årene.

7.4

The Bourne Ultimatum

The Bourne Ultimatum

Alt han vil er å forsvinne. Istedenfor er nå Jason Bourne jaktet på av folkene som gjorde ham til den han er. Han har mistet hukommelsen og kvinnen han elsket, så han kan ikke stoppes av kuler eller en ny generasjon av snikskyttere. Bourne har bare et mål: å gå tilbake til begynnelsen og finne ut hvem han var.

7.2

Die Hard i New York

Die Hard i New York

Politimannen John McClane er tilbake. I sin jakt på en grusom hevn utsetter den gale forbryteren Simon McClane for en dødelig lek med tidsinnstilte bomber. En lek som lamslår hele New York. Samtidig tvinges han til å løpe for livet på og under New Yorks gater. McClane får uventet hjelp av Zeus, som sammen med McClane prøver å hindre Simon i å gjennomføre det største ranet i USAs historie.