Se 📽 Kung Fu Panda 3 (2016) Film Online Gratis Norske

Kung Fu Panda 3 (2016) Film Gratis På Nett, Streame film online

Kung Fu Panda 3
6.8

Film stemmer: 6.8/104,112 röster

Sammen med de Fantastiske Fem, fortsetter Po sitt legendariske eventyr mot å bli en ekte Dragekriger. Nå er tiden kommet for å ta steget fra å være en ordinær elev til å bli en lærer og en ekte Kung Fu-mester. På veien møter han på ikke bare én, men to utfordringer: en av den overnaturlige sorten og den andre litt nærmere hans eget hjem.Når Po sin etterlengtede far plutselig dukker opp, reiser den gjenforenede duoen til et hemmelig panda-paradis der de blir kjent med en rekke morsomme og sjarmerende pandaer. Men når den overnaturlige skurken Kai pønsker ut en ond plan om å beseire alle kung fu-mestere i hele Kina, må Po gjennom sin største utfordring hittil; -han må trene opp en hel landsby med klumsete -men entusiastiske- pandaer til å bli den ultimate Kung Fu-bande!

Kung Fu Panda 3 Film Gratis På Nett, Streame film online

Kung Fu Panda 3

Filmtittel: Kung Fu Panda 3
popularitet: 66.041
varighet: 95 Minutes
slagord:

Kung Fu Panda 3 se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Kung Fu Panda 3 – Skuespillere og skuespillerinner

Kung Fu Panda 3

Jack Black
Po (voice)
Kung Fu Panda 3

Bryan Cranston
Li Shan (voice)
Kung Fu Panda 3

Dustin Hoffman
Shifu (voice)
Kung Fu Panda 3

Angelina Jolie
Tigress (voice)
Kung Fu Panda 3

J.K. Simmons
Kai (voice)
Kung Fu Panda 3

Jackie Chan
Monkey (voice)
Kung Fu Panda 3

Seth Rogen
Mantis (voice)
Kung Fu Panda 3

Lucy Liu
Viper (voice)

Kung Fu Panda 3 Tilhenger

Se hele filmen på nettet!
Bredbåndstilkobling, velg fra listen over servere nedenfor

720pChoose Server 1 1080pChoose Server 2 4KChoose Server 3 HDChoose Server 4

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Kung Fu Panda 3 Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Kung Fu Panda 3 hele filmen, Kung Fu Panda 3 filmer gratis på nett, Kung Fu Panda 3 norske filmer gratis, Kung Fu Panda 3 filmer på nett, se Kung Fu Panda 3 film norsk, Kung Fu Panda 3 gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

7.1

Kung Fu Panda

Kung Fu Panda

Gjør deg klar til en fantastisk opplevelse med DreamWorks Animations Kung Fu Panda, historien om Po, en nuddelslurpende drømmer som må akseptere seg selv slik han er – med alle sine mangler og feil – for å kunne bli en legendarisk dragekjemper. Med treffsikker humor, masser av kung fu-action og imponerende animasjonskunst er Kung Fu Panda en hjertevarm beretning om mot for hele familien.

6.9

Kung Fu Panda 2

Kung Fu Panda 2

På sitt første store oppdrag etter at han ble kronet til Dragemester, må Po føre sine dyktige venner, kung fu- mesterne de fantastiske fem, ut på en farefull ferd for å beseire den tøffeste fienden de noensinne har møtt. “Kun Fu Panda 2” kombinerer friske fraspark med endeløs action, vakker fortellerkunst og praktfulle animasjoner i et splitter nytt pandastisk eventyr.

7.6

Shrek

Shrek

Når Shrek oppdager at den elskede sumpen hans er truet, bestemmer han seg for å gjenerobre hjemstedet sitt. Han får (en slags!) hjelp av det rappkjefta og uheldige Eselet, og på veien må den motvillige duoen redde Prinsesse Fiona og hindre de onde planene til puslete Lord Farquaad. SHREK er en uærbødig og lattervekkende film – det mest fantastiske eventyret som aldri er blitt fortalt!

7.3

Flyvende dolker

Flyvende dolker

På tampen av Tang-dynastiet i Kina utkjempes en kamp mellom de revolusjonære Flyvende dolker og lovens håndhevere. Midt i striden kommer kjærligheten inn og forvandler fiender til elskere. Men Amors piler har ingen plass der sverdet er enerådende.