Se 📽 Layer Cake (2004) Film Online Gratis Norske

Layer Cake (2004) Film Gratis På Nett, Streame film online

Layer Cake
7

Film stemmer: 7/101,381 röster

Layer Cake Film Gratis På Nett, Streame film online

Layer Cake

Filmtittel: Layer Cake
popularitet: 10.835
varighet: 105 Minutes
slagord:

Layer Cake se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Layer Cake – Skuespillere og skuespillerinner

Layer Cake

Daniel Craig
XXXX
Layer Cake

Sienna Miller
Tammy
Layer Cake

Tom Hardy
Clarkie
Layer Cake

Colm Meaney
Gene
Layer Cake

George Harris
Morty
Layer Cake

Sally Hawkins
Slasher
Layer Cake

Kenneth Cranham
Jimmy Price
Layer Cake

Jamie Foreman
Duke

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Layer Cake Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Layer Cake hele filmen, Layer Cake filmer gratis på nett, Layer Cake norske filmer gratis, Layer Cake filmer på nett, se Layer Cake film norsk, Layer Cake gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

6.6

22 Bullets

22 Bullets

Etter en lang, brutal og fremgangsrik karriere som leiemorder i mafiaen i Marseille, er Charly blitt lovlydig. I tre år har han levd et stille liv sammen med sin kone og to små barn. Så, tidlig en vinterdag, blir han etterlatt for å dø i den gamle havnen med 22 kuler i kroppen. På mirakuløst vis overlevere han. Nå begynner jakten på Tony, den eneste mannen som ville driste seg til å prøve å ta livet av ham. Men Tony gjorde én feil: Han mislyktes.

8.3

Léon

Léon

En perfekt leiemorder. En uskyldig jente. De har ingenting å miste, bortsett fra hverandre. Han beveger seg uten en lyd. Dreper uten følelser. Forsvinner uten et spor. Bare en tolv år gammel jente vet hans svakheter! Jean Reno spiller Léon, en hensynsløs leiemorder, som utvikler et motvillig forhold til en 12 år gammel pike, Mathilda (Natalie Portman). Hennes familie er myrdet av den korrupte politimannen Stansfield (Gary Oldman), i forbindelse med en mislykket dophandel. Og nå er Stansfield ute etter Mathilda, det eneste vitnet til massakren.

7.3

Gone Baby Gone

Gone Baby Gone

Det pågår en intens etterforskning av den mystiske forsvinningen av en liten jente. To unge privatetterforskere er hyret inn for å se nærmere på forsvinningssaken, og oppdager raskt at ingenting er som det ser ut som. Etter hvert som etterforskningen skrider frem, blir de nødt til å risikere alt; forholdet seg i mellom, forstanden og til og med deres eget liv for å finne den savnede lille jenta.