Se 📽 Monsterbedriften (2001) Film Online Gratis Norske

Monsterbedriften (2001) Film Gratis På Nett, Streame film online

Monsterbedriften
7.8

Film stemmer: 7.8/1014,273 röster

Hvor kommer de fra, monstrene som gjemmer seg i skapet ditt? Fra monsterbedriften i byen Monstropovlis så klart! Den viktigste Energikilden i monsterverdenen er redselsskrikene fra menneskebarn. Det er monstrenes oppgave å skremme barn, og jo mer de skriker desto bedre er det. Det flinkeste skremmeteamet består av den store godhjertede Og hårete Sulley, pluss hans beste venn, den lille trillrunde, grønne og enøyde Mike. Men den sleipe og onde kamelonen Randall skyr ingen midler for å bli Den beste skremmeren. En kveld Randall driver med skurkestreker, lurer en liten jente fra menneskeverden seg inn i monstropolis mens Sulley jobber overtid i monsterbedriften. Ettersom barn anses for å være svært giftige og totalt livsfarlige, er dette en katastrofe! Sulley og Mike er livredde for piken og må få henne tilbake der hun kommer fra før noen oppdager henne. Det viser seg å være lettere sagt enn gjort…

Monsterbedriften Film Gratis På Nett, Streame film online

Monsterbedriften

Filmtittel: Monsterbedriften
popularitet: 117.328
varighet: 92 Minutes
slagord:

Monsterbedriften se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Monsterbedriften – Skuespillere og skuespillerinner

Monsterbedriften

John Goodman
James ‘Sulley’ Sullivan (voice)
Monsterbedriften

Billy Crystal
Mike Wazowski (voice)
Monsterbedriften

Mary Gibbs
Mary ‘Boo’ (voice)
Monsterbedriften

Steve Buscemi
Randall Boggs (voice)
Monsterbedriften

James Coburn
Henry J. Waternoose III (voice)
Monsterbedriften

Bob Peterson
Roz (voice)
Monsterbedriften

John Ratzenberger
Yeti (voice)
Monsterbedriften

Jennifer Tilly
Celia Mae (voice)

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Monsterbedriften Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Monsterbedriften hele filmen, Monsterbedriften filmer gratis på nett, Monsterbedriften norske filmer gratis, Monsterbedriften filmer på nett, se Monsterbedriften film norsk, Monsterbedriften gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

7

Monsteruniversitetet

Monsteruniversitetet

Helt siden den kommende studenten Mike Wazowski var et lite monster har han drømt om å bli en Skremmer—og han vet bedre enn noen at de beste Skremmerne kommer fra Monsteruniversitetet (MU). Med i det første semesteret på MU, avsporer Mikes planer da han treffer tøffingen James P. Sullivan, “Sulley”, en født Skremmer. Parets helt ville konkurranseånd sørger for at begge blir kastet ut av universitetets Eliteskremmeprogram. Drømmene deres er midlertidig knust, men de innser snart at de må samarbeide, også med en sprø gjeng av mislykkede monstre, hvis de skal klare å lykkes.

6.9

Familien Robinson

Familien Robinson

Bli med på ditt livs reise i Disneys suverene Klassiker Familien Robinson – et spennende eventyr som tar deg med til en helt ny verden full av fantasi og overraskelser.Lewis er en brilliant oppfinner som gir seg i kast med en reise i tiden for å lete etter sin familie som han aldri har møtt. I den fantastiske verdenen som Lewis møter i år 2037, er syngende frosker, hunder med briller og snakkende dinosaurer helt normalt.I sin søken oppdager Lewis plutselig at fremtidens skjebne hviler i hans hender. Men han kan ikke redde verden alene – han trenger hjelp til å se fremover og få tro på seg selv og sine idéer. Med andre ord trenger han assistanse av den skrudde familien Robinson!

7

Bambi

Bambi

Bambi er fortellingen om den unge hjortekalven som en dag skal bli skogens fyrste. Veien dit er lang – det er mye han må lære, og mye han må forstå. Bambi får heldigvis god hjelp av vennene Trampe, Ugle og det blyge stinkdyret Blomst, men den praktfulle pappaen hans er nok den eneste som kan redde Bambi fra alle farene som lurer i skogen.Disney lot seg inspirere av Østens billedkunst da han skapt denne kraftfulle og poetiske tegnefilmen. I Bambi er det nemlig ikke bare dyrene som lever- hele naturen har faktisk fått liv. Filmen er en fantastisk klassiker og et garantert minne for livet, et vakkert familieeventyr som ble Oscar-nominert flere ganger og var Walt Disneys personlige favoritt. Da The American Film Institute i 2008 kåret tidenes beste amerikanske filmer, endte Bambi på en tredjeplass i klassen for animasjon.