Se 📽 Mulan (1998) Film Online Gratis Norske

Mulan (1998) Film Gratis På Nett, Streame film online

Mulan
7.9

Film stemmer: 7.9/107,208 röster

Legenden om den tapre og modige piken Mulan begynner når de fryktede hunerne truer med å angripe Kina. Både store og små blir innkalt av keiseren for å forsvare keiserdømmet – selv Mulans gamle og syke far. Drevet av kjærlighet for familien kler hun seg som en mann og tar farens plass i keiserens hær, vel viten om at det kan koste henne livet dersom hun blir oppdaget. Mulan og resten av hæren blir ledet av kaptein Shang. Med seg på ferden har hun den morsomme og beskyttende dragen Mushu og den lille lykkegresshoppen Cri-Kee. Men Mulan kan få bruk for mer enn Mushus skarpe tunge og ville påfunn for å bekjempe hunernes nådeløse leder Shan-Yu.

Mulan Film Gratis På Nett, Streame film online

Mulan

Filmtittel: Mulan
popularitet: 66.849
varighet: 88 Minutes
slagord:

Mulan se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Mulan – Skuespillere og skuespillerinner

Mulan

Ming-Na Wen
Mulan (voice)
Mulan

Eddie Murphy
Mushu (voice)
Mulan

BD Wong
Shang (voice)
Mulan

Miguel Ferrer
Shan-Yu (voice)
Mulan

Harvey Fierstein
Yao (voice)
Mulan

Freda Foh Shen
Fa Li (voice)
Mulan

June Foray
Grandmother Fa (voice)
Mulan

James Hong
Chi Fu (voice)

Mulan Tilhenger

Se hele filmen på nettet!
Bredbåndstilkobling, velg fra listen over servere nedenfor

720pChoose Server 1 1080pChoose Server 2 4KChoose Server 3 HDChoose Server 4

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Mulan Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Mulan hele filmen, Mulan filmer gratis på nett, Mulan norske filmer gratis, Mulan filmer på nett, se Mulan film norsk, Mulan gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

7.4

Den lille havfruen

Den lille havfruen

Bli med Den Lille Havfruen under havets overflate og opplev Disneys fantastiske undervannseventyr, basert på H.C. Andersens tidløse eventyr! Den boblende glade havfruen Ariel lever i harmoni med sin far Kong Triton, sine søstere og venner – fisken Fomle og den reggae-syngende krabben Sebastian. Til tross for et liv i paradis kan ikke Ariel slutte å fantasere om et liv på land. Hennes lengsel blir ikke mindre av at hun redder en vakker prins fra å drukne. I all hemmelighet oppsøker hun den eneste som kan hjelpe henne – sjøheksen Ursula. Ved hjelp av hennes krefter kan Ariel oppleve det spennende livet på land. Men Ariels drøm forvandles fort til et mareritt. Snart starter et kappløp med tiden, der Ariel både må redde prinsens kjærlighet og farens kongerike.

6.9

Tornerose

Tornerose

Gjør deg klar til den majestetiske Tornerose, Walt Disneys klassiske eventyr. Se mer enn du noen gang har sett, gjennom magien med den aller nyeste teknologien. Opplev denne grensesprengende filmen restaurert forbi sin originale skjønnhet, på måten Walt så det for seg – rent, vakkert, helt enestående. Tornerose vil forandre hjemmet ditt til en fantastisk verden familien din vil oppleve igjen og igjen.

7.7

Skjønnheten Og Udyret

Skjønnheten Og Udyret

Lukk opp døren til tidenes mest fortryllede slott og bli med Skjønnheten og udyret på et magisk eventyr. Når den vakre men sære prinsen blir offer for en forbannelse forvandles han til et udyr med et utseende så skremmende at ingen våger å møte han. Den eneste måten å bryte forbannelsen er å finne noen som kan elske han for den han er – men hvem vil elske et udyr? Ved en tilfeldighet havner den vakre Belle på slottet, der lampen Lymiere, klokken Kloksworth og alle de andre forheksede tingene gjør alt for at romansen skal begynne å spire…

7

Askepott

Askepott

Askepott er piken som arbeider hardt for sin onde stemor, men som aldri gir opp sin drøm om et bedre liv. En dag får hun sin sjanse når det avholdes et stort ball på slottet. Med hjelp fra sine lojale musevenner og et vift med tryllestaven fra den gode feen, blir hun like vakker på utsiden som hun alltid har vært på innsiden. På ballet treffer hun sin prins som gjør alt for å få vite hvem den mystiske piken er.