Se 📽 Raya Og Den Siste Dragen (2021) Film Online Gratis Norske

Raya og den siste dragen (2021) Film Gratis På Nett, Streame film online

Raya og den siste dragen
8.3

Film stemmer: 8.3/102,268 röster

Vi reiser til fantasiverdenen Kumandra, der mennesker og drager levde side om side for lenge siden. Da onde krefter truet landet ofret dragene seg for menneskeheten. Nå, 500 år senere, har den samme ondskapen kommet tilbake og det er opp til en ensom kriger kalt Raya å finne den legendariske siste dragen for å redde det delte landet og det delte folket.

Raya og den siste dragen Film Gratis På Nett, Streame film online

Raya og den siste dragen

Filmtittel: Raya og den siste dragen
popularitet: 1671.917
varighet: 107 Minutes
slagord:

Raya og den siste dragen se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Raya og den siste dragen – Skuespillere og skuespillerinner

Raya og den siste dragen

Kelly Marie Tran
Raya (voice)
Raya og den siste dragen

Awkwafina
Sisu (voice)
Raya og den siste dragen

Izaac Wang
Boun (voice)
Raya og den siste dragen

Gemma Chan
Namaari (voice)
Raya og den siste dragen

Daniel Dae Kim
Benja (voice)
Raya og den siste dragen

Benedict Wong
Tong (voice)
Raya og den siste dragen

Jona Xiao
Young Namaari (voice)
Raya og den siste dragen

Sandra Oh
Virana (voice)

Raya og den siste dragen Tilhenger

Se hele filmen på nettet!
Bredbåndstilkobling, velg fra listen over servere nedenfor

720pChoose Server 1 1080pChoose Server 2 4KChoose Server 3 HDChoose Server 4

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Raya og den siste dragen Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Raya og den siste dragen hele filmen, Raya og den siste dragen filmer gratis på nett, Raya og den siste dragen norske filmer gratis, Raya og den siste dragen filmer på nett, se Raya og den siste dragen film norsk, Raya og den siste dragen gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

6.8

Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3

Sammen med de Fantastiske Fem, fortsetter Po sitt legendariske eventyr mot å bli en ekte Dragekriger. Nå er tiden kommet for å ta steget fra å være en ordinær elev til å bli en lærer og en ekte Kung Fu-mester. På veien møter han på ikke bare én, men to utfordringer: en av den overnaturlige sorten og den andre litt nærmere hans eget hjem.Når Po sin etterlengtede far plutselig dukker opp, reiser den gjenforenede duoen til et hemmelig panda-paradis der de blir kjent med en rekke morsomme og sjarmerende pandaer. Men når den overnaturlige skurken Kai pønsker ut en ond plan om å beseire alle kung fu-mestere i hele Kina, må Po gjennom sin største utfordring hittil; -han må trene opp en hel landsby med klumsete -men entusiastiske- pandaer til å bli den ultimate Kung Fu-bande!

7

Dumbo

Dumbo

Den lille elefanten Dumbo er født med noen aldeles for store ører, og når han kommer til sirkuset for første gang blir han gjort narr av. Hans gode venn, musen Timmi gjør sitt beste for å hjelpe Dumbo, men de store ørene er konstant i veien. Plutselig en dag oppdager Dumbo at han kan noe som ingen andre kan – han kan nemlig fly!

6.5

The Adventures of Ichabod and Mr. Toad

The Adventures of Ichabod and Mr. Toad

Walt Disneys 11. klassiker “The Adventures of Ichabod & Mr. Toad” fra 1949 byr på to eventyrlige fortellinger. “Det suser i sivet” og “Den hodeløse rytter”. Takket være Disneys magiske animasjonsteknikk ble filmen belønnet med Golden Globes spesialpris “Best Cinematography Award” i 1950. Nå kan du for første gang oppleve denne uforglemmelige klassikeren på DVD. Møt en av tidenes mest livsglade figurer – herr Padda fra Det suser i sivet! Han lever i sus og dus og tross stor gjeld er hans største ønske å kjøpe en bil. Men når hans drøm går i oppfyllelse forvandles den fort til et mareritt…I Den hodeløse rytter kommer Ichabod til den Søvnige dalen. Han blir fort populær, ikke minst blant damene i byen. For populær synes byens menn, som bestemmer seg for å skremme bort Ichabod ved å gjenopplive legenden om den hodeløse rytter…

7.1

Snehvit og de syv dvergene

Snehvit og de syv dvergene

Walt Disneys animerte klassiker Snehvit og de syv dvergene er hyllet over hele verden for sin tidløse historie, ikoniske karakterer og uforglemmelige musikk (“Hei-Hå”). Snehvit skinner som aldri før med en fantastisk ny digital restaurering. Den vakre og godhjertede prinsesse Snehvit sjarmerer alle dyrene i kongeriket, unntatt ett – hennes sjalu stemor, dronningen. Når det magiske speilet sier at Snehvit er den vakreste av dem alle, må hun flykte inn i skogen der hun blir venner med de syv dvergene – Brille, Prosit, Sinnataggen, Lystig, Blygen, Søvnig og Minsten. Men når dronningen lurer Snehvit med et forhekset eple, kan bare magien til ekte kjærlighet redde henne! Del denne elskede klassikeren med familien din og se Snehvit bli lykkelig alle sine dager, igjen og igjen.