Se 📽 Raya Og Den Siste Dragen (2021) Film Online Gratis Norske

Raya og den siste dragen (2021) Film Gratis På Nett, Streame film online

Raya og den siste dragen
8.2

Film stemmer: 8.2/103,448 röster

Vi reiser til fantasiverdenen Kumandra, der mennesker og drager levde side om side for lenge siden. Da onde krefter truet landet ofret dragene seg for menneskeheten. Nå, 500 år senere, har den samme ondskapen kommet tilbake og det er opp til en ensom kriger kalt Raya å finne den legendariske siste dragen for å redde det delte landet og det delte folket.

Raya og den siste dragen Film Gratis På Nett, Streame film online

Raya og den siste dragen

Filmtittel: Raya og den siste dragen
popularitet: 1150.129
varighet: 107 Minutes
slagord:

Raya og den siste dragen se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Raya og den siste dragen – Skuespillere og skuespillerinner

Raya og den siste dragen

Kelly Marie Tran
Raya (voice)
Raya og den siste dragen

Awkwafina
Sisu (voice)
Raya og den siste dragen

Izaac Wang
Boun (voice)
Raya og den siste dragen

Gemma Chan
Namaari (voice)
Raya og den siste dragen

Daniel Dae Kim
Benja (voice)
Raya og den siste dragen

Benedict Wong
Tong (voice)
Raya og den siste dragen

Jona Xiao
Young Namaari (voice)
Raya og den siste dragen

Sandra Oh
Virana (voice)

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Raya og den siste dragen Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Raya og den siste dragen hele filmen, Raya og den siste dragen filmer gratis på nett, Raya og den siste dragen norske filmer gratis, Raya og den siste dragen filmer på nett, se Raya og den siste dragen film norsk, Raya og den siste dragen gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

6.8

Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3

Sammen med de Fantastiske Fem, fortsetter Po sitt legendariske eventyr mot å bli en ekte Dragekriger. Nå er tiden kommet for å ta steget fra å være en ordinær elev til å bli en lærer og en ekte Kung Fu-mester. På veien møter han på ikke bare én, men to utfordringer: en av den overnaturlige sorten og den andre litt nærmere hans eget hjem.Når Po sin etterlengtede far plutselig dukker opp, reiser den gjenforenede duoen til et hemmelig panda-paradis der de blir kjent med en rekke morsomme og sjarmerende pandaer. Men når den overnaturlige skurken Kai pønsker ut en ond plan om å beseire alle kung fu-mestere i hele Kina, må Po gjennom sin største utfordring hittil; -han må trene opp en hel landsby med klumsete -men entusiastiske- pandaer til å bli den ultimate Kung Fu-bande!

7.4

Snikende Tiger, Skjult Drage

Snikende Tiger, Skjult Drage

Vi er i det gamle Kina. En av tidenes beste krigere, Li Mu Bai, har funnet fred med seg selv og ønsker å legge ned sverdet for godt. Han vil gi legendariske Grønne Skjebne til en respektert leder i Beijing. Li Mu Bai overlater til sin livspartner, Yu Shu Lien, å overlevere det til lederen. Selv skal mesteren til Wudanfjellet, stedet der de beste krigerne læres opp. Det var på Wudan Li Mu Bais gamle læremester ble forgiftet av Jadereven, en sagnomsust skurk. Hos lederen i Beijing møter Yu Shu Lien den vakre og tilsynelatende uskyldige datteren til guvenøren i byen. Hun skal snart inngå et arrangert ekteskap, men drømmer om å bli kriger. Samme natt blir Grønne Skjebne stjålet av en maskert tyv. Mistankene blir slynget i mange retninger. Noen mener det er Jadetyven som er kommet for å skade mesteren. Og for Yu Shu Lien er ikke lenger guvenørens datter like søt og uskyldig som ved første øyekast….

7.2

Alice I Eventyrland

Alice I Eventyrland

Da Walt Disneys historie om Alice og hennes fantastiske eventyr hadde kinopremiere i 1951, ble den ingen umiddelbar suksess. Det skulle faktisk ta nesten to tiår før Alice I Eventyrland fikk anerkjennelsen den fortjente – men siden den gang har filmen til gjengjeld befestet sin status som klassiker. Og det skulle bare mangle: Dette er en storslått tegnefilm lagt til en verden full av fantasi og musikk, hvor vi følger ungjenta Alice på hennes magiske reise inn i eventyrlandets fargerike verden. I jakten på den hvite kaninen blir ting stadig underligere og vår heltinne møter de merkeligste skapninger, som Den gale hattemakeren, Påskeharen, Trillebim og Trillebam, Filurkatten, Hjerterdame og mange, mange flere. Alice i eventyrland er full av vakre sanger og fantastisk animerte scener – rett og slett en tidløs klassiker, som hele familien kommer til å elske.

6.9

Tornerose

Tornerose

Gjør deg klar til den majestetiske Tornerose, Walt Disneys klassiske eventyr. Se mer enn du noen gang har sett, gjennom magien med den aller nyeste teknologien. Opplev denne grensesprengende filmen restaurert forbi sin originale skjønnhet, på måten Walt så det for seg – rent, vakkert, helt enestående. Tornerose vil forandre hjemmet ditt til en fantastisk verden familien din vil oppleve igjen og igjen.