Se 📽 Ready Player One (2018) Film Online Gratis Norske

Ready Player One (2018) Film Gratis På Nett, Streame film online

Ready Player One
7.6

Film stemmer: 7.6/1011,231 röster

Når skaperen av et videospill som kalles Oasis dør, legger han igjen en video som utfordrer alle Oasis spillere til å finne et “påske egg”, som vil gi finneren hele hans formue. Wade Watts finner den første ledetråden og så starter racet….

Ready Player One Film Gratis På Nett, Streame film online

Ready Player One

Filmtittel: Ready Player One
popularitet: 125.495
varighet: 140 Minutes
slagord:

Ready Player One se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Ready Player One – Skuespillere og skuespillerinner

Ready Player One

Tye Sheridan
Wade Watts / Parzival
Ready Player One

Olivia Cooke
Samantha Cook / Artemis
Ready Player One

Ben Mendelsohn
Nolan Sorrento
Ready Player One

Lena Waithe
Helen Harris / Aech
Ready Player One

T. J. Miller
i-R0k (voice)
Ready Player One

Simon Pegg
Ogden Morrow
Ready Player One

Mark Rylance
James Halliday / Anorak
Ready Player One

Philip Zhao
Zhou / Sho

Ready Player One Tilhenger

Se hele filmen på nettet!
Bredbåndstilkobling, velg fra listen over servere nedenfor

720pChoose Server 1 1080pChoose Server 2 4KChoose Server 3 HDChoose Server 4

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Ready Player One Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Ready Player One hele filmen, Ready Player One filmer gratis på nett, Ready Player One norske filmer gratis, Ready Player One filmer på nett, se Ready Player One film norsk, Ready Player One gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

6.3

The Host

The Host

Jorden har blitt tatt over av fredlige aliens, kjent som “Sjeler”. De aller fleste menneskene har blitt ofre for Sjelene. Deres sinn og tanker har blitt overtatt, men kroppene er intakte. Melanie er medlem av en liten gruppe mennesker som gjør motstand mot de fremmede vesenene. Sammen med kjæresten Jared, hennes 11 år gamle bror, Jamie og onkelen Jeb utgjør de en liten gruppe flyktninger som gjemmer seg i ørkenen for jordens nye herskere. Men så blir Melanie tatt til fange av en av deres ledere, The Seeker, og en sjel som heter Wanderer blir implantert i kroppen hennes.

6.4

Insurgent

Insurgent

I Insurgent blir situasjonen stadig mer dramatisk for Tris mens hun leter etter allierte i ruinene av et futuristisk Chicago. Trisog Four er nå på flukt fra Jeaninelederen for den maktsyke eliten av Lærde. I en kamp mot klokka må de finne ut hva Tris sin familie ofret livet for å beskytte, og hvorfor lederne av de Lærde er villige til å gjøre hva som helst for å stoppe dem.Hjemsøkt av sine tidligere valg, men desperat etter å beskytte sine nærmeste, står Tris, med Four ved sin side, foran den ene tilsynelatende umulige utfordringen etter den andre i kampen for å avdekke sannheten om fortiden og til syvende og sist hele sin verdens skjebne.

6.9

In Time

In Time

I en fremtid hvor aldring ikke eksisterer er livslengde blitt en luksus og tid den viktigste handelsvaren. ?De rike kan nærmest kjøpe seg til et evig liv mens de fattige kjemper, stjeler og tigger seg til ekstra dager, måneder og år. Will Salas lever på fattigdomsgrensen og vet at hver dag kan være hans siste. Når han anklages for mord tvinges han til å flykte sammen med en ung kvinne, men tiden er ikke på deres side.