Keeping Up With The Kardashians Se Serier Gratis På Nett TV

Keeping Up with the Kardashians
  • Dato for første sending: 2007-10-14
  • Siste utgivelsesdato: 2021-06-20
  • Hjemland: US
  • Originalspråk: en
  • Runtime: 42 minutes
  • Produksjon: Ryan Seacrest Productions / Bunim-Murray Productions (BMP) / NBCUniversal International Studios /
  • sjangere: Reality
  • TV-nettverk:

Keeping Up with the Kardashians

Totalt antall sesonger: 20 Totalt antall episoder: 282

Oversikt: Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisser og fødsler – alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

Liste over alle årstider:

Keeping Up with the Kardashians 2021


Del dette showet med vennene dine

TV-program i samme kategori

8.4

Malcolm i midten

Malcolm i midten

Malcolm i midten er en amerikansk familierelatert komiserie som gikk på FOX fra 2000 til 2006. Serien handlet om den rare familien Wilkerson. Midtpunktet var unge Malcolm, herr og fru Wilkersons mellomste, og mest intelligente sønn.

7.6

En moderne familie

En moderne familie

Serien følger tre familier, knyttet sammen gjennom Jay Pritchett og hans barn, Claire Dunphy og Mitchell Pritchett.Jay har giftet seg på nytt, med Gloria Delgado Pritchett som han har sønnen Fulgencio (Joe) Pritchett med, i tillegg til Glorias sønn fra sitt tidligere ekteskap, Manny Delgado.Jays Datter, Claire, er en husmor gift med Phil Dunphy, en eiendomsmegler og selverklært “kul pappa”. Sammen har de tre barn: Haley Dunphy, en stereotypisk jålete og klumsete tenåringsjente, Alex Dunphy, en nerdete, smart jente, og Luke Dunphy, en noe uhåndterlig og lite gjennomtenkt gutt.Jays sønn, advokaten Mitchell Pritchett er gift med Cameron Tucker, og sammen har de adoptert en vietnamesisk jente, Lily Tucker-Prichett.Familien representerer en moderne familie og serien baserer seg på komiske situasjoner som mange familier møter i virkeligheten.