Mayans M.C. Se Serier Gratis På Nett 2021 TV

Mayans M.C.
  • Dato for første sending: 2018-09-04
  • Siste utgivelsesdato: 2021-05-04
  • Hjemland: US
  • Originalspråk: en
  • Runtime: 52 minutes
  • Produksjon: Fox 21 Television Studios / FX Productions / SutterInk /
  • sjangere: CrimeDrama
  • TV-nettverk:

Mayans M.C.

Totalt antall sesonger: 3 Totalt antall episoder: 30

Oversikt: «Mayans M.C.» er det neste kapittelet i «Sons of Anarchy»-sagaen. Serien er satt til tiden etter Jax Teller. Ezekiel «EZ» Reyes har nylig sluppet ut av fengsel og er prøvemedlem i Mayans MCs lokalavdeling på grensen mellom California og Mexico. EZ må forme sin nye identitet i den byen han en gang var en gullgutt med den amerikanske drømmen i sin hule hånd.

Liste over alle årstider:

Mayans M.C. 2021


Del dette showet med vennene dine

TV-program i samme kategori

8.1

Gomorrah

Gomorrah

Serie fra Italia. Dette er historien om Camorra, den brutale napolitanske kriminelle organisasjonen, fortalt gjennom øynene til 30-årige Ciro, som er høyre hånd til klanens gudfar, Pietro Savastano. Når klanleder Pietro vil ofre livene til mange av sine egne kun for å vise en rivaliserende klansjef at han mener blodig alvor, er det noe som dør i Ciro – for ett av de mange ofrene for blodbadet er hans fosterfar, som var et lojalt klanmedlem. Når Pietro får en lang fengselsstraff tvinger Ciros egen æreskode ham til å adlyde Pietros ordre om å være mentor for Pietros sønn Gennaro, og så for hans kone Imma – som begge er uegnet til å ha makten, men som lærer raskt…

8.5

The Sopranos

The Sopranos

Tony Sopranos er en helt vanlig, middelaldrende forretningsmann. Han har en hengiven kone, en kanskje ikke fullt så hengiven datter og en sønn, Anthony Jr. Moren hans er noe spesiell, onkelen har kort lunte, og elskerinnen hans er ikke akkurat så hemmelig som han tror. Og så har han en psykolog, som han forteller alle sine hemmeligheter for. Bortsett fra den hemmeligheten hun allerede vet om; Tony er en mafiaboss. Tony selv hevder imidlertid at han er i “avfallshåndteringsbransjen”.