Se 📽 Sherlock Holmes (2009) Film Online Gratis Norske

Sherlock Holmes (2009) Film Gratis På Nett, Streame film online

Sherlock Holmes
7.2

Film stemmer: 7.2/1011,428 röster

Sherlock Holmes og hans trofaste støttespiller Dr. John Watson må bruke sine små grå med mer kløkt enn noensinne for å avsløre et komplott som er en trussel mot hele England. En kvinnelig skjønnhet fra Holmes’ fortid gjør oppdraget enda farligere.

Sherlock Holmes Film Gratis På Nett, Streame film online

Sherlock Holmes

Filmtittel: Sherlock Holmes
popularitet: 32.447
varighet: 129 Minutes
slagord:

Sherlock Holmes se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Sherlock Holmes – Skuespillere og skuespillerinner

Sherlock Holmes

Robert Downey Jr.
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes

Jude Law
Dr. John Watson
Sherlock Holmes

Rachel McAdams
Irene Adler
Sherlock Holmes

Mark Strong
Lord Henry Blackwood
Sherlock Holmes

Eddie Marsan
Inspector Lestrade
Sherlock Holmes

Robert Maillet
Dredger
Sherlock Holmes

Geraldine James
Mrs. Hudson
Sherlock Holmes

Kelly Reilly
Mary Morstan

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Sherlock Holmes Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Sherlock Holmes hele filmen, Sherlock Holmes filmer gratis på nett, Sherlock Holmes norske filmer gratis, Sherlock Holmes filmer på nett, se Sherlock Holmes film norsk, Sherlock Holmes gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

6.7

Mordet på Orientexpressen

Mordet på Orientexpressen

Det som starter som en overdådig togtur gjennom Europa, utvikler seg raskt til en av de mest stilfulle og spennende mysterier noensinne fortalt. Fra novellen av den bestselgende forfatteren Agatha Christie forteller “Mord på Orientekspressen” fortellingen om tretten fremmede som er strandet på et tog, hvor alle er mistenkt. En mann må løpe mot tiden for å løse puslespillet før morderen slår til igjen.

6.8

The Bone Collector

The Bone Collector

En morder går løs i Manhattans gater. Han er en djevelsk drapsmann som etterlaterkryptiske beskjeder ved hvert brutale åsted, små ledetråder som bare den mest briljante hjerne kan tyde. Mens byen lever i frykt for morderen, er en dyktig, men handikappet etterforsker satt på saken. Med hjelp fra en gatevant politikvinne, må han trenge inn i morderens sinn for å kunne slå ham i hans eget spill. For han kommer til å slå til igjen…men neste gang vil det kanskje være for sent.