Se 📽 Sjel (2020) Film Online Gratis Norske

Sjel (2020) Film Gratis På Nett, Streame film online

Sjel
8.3

Film stemmer: 8.3/105,702 röster

Hva er det som gjør deg til… DEG? I Pixar Animation Studios’ nye film “Sjel” møter vi Joe Gardner, en lærer på ungdomskolen som får sitt livs største sjanse. Han får spille på den beste jazzklubben i byen, men et feilsteg tar han vekk fra gatene i New York til det hinsidige. Et fantastisk sted der nye sjeler får sin personlighet, sine særtrekk og interesser. Joe er fast bestemt på å komme tilbake til livet sitt og slår seg sammen med den skeptiske sjelen 22. Som aldri helt har forstått hva som er så fint med livet på jorden. Mens Joe desperat prøver å vise 22 hvorfor et liv er verdt å leve får han kanskje også svar på noen av livets store spørsmål.

Sjel Film Gratis På Nett, Streame film online

Sjel

Filmtittel: Sjel
popularitet: 543.746
varighet: 101 Minutes
slagord:

Sjel se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Sjel – Skuespillere og skuespillerinner

Sjel

Jamie Foxx
Joe Gardner (voice)
Sjel

Tina Fey
22 (voice)
Sjel

Ahmir-Khalib Thompson
Curly (voice)
Sjel

Phylicia Rashād
Libba Gardner (voice)
Sjel

Daveed Diggs
Paul (voice)
Sjel

Richard Ayoade
Counselor Jerry (voice)
Sjel

Graham Norton
Moonwind (voice)
Sjel

Rachel House
Terry (voice)

Sjel Tilhenger

Se hele filmen på nettet!
Bredbåndstilkobling, velg fra listen over servere nedenfor

720pChoose Server 1 1080pChoose Server 2 4KChoose Server 3 HDChoose Server 4

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Sjel Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Sjel hele filmen, Sjel filmer gratis på nett, Sjel norske filmer gratis, Sjel filmer på nett, se Sjel film norsk, Sjel gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

7.3

Robin Hood

Robin Hood

Legenden om Robin Hood, en av de mest populære historiene gjennom alle tider, får magisk liv i denne tegnede klassikeren fra Walt Disney. Følg med vår helt Robin og hans trofaste venn Lille John, når de kaster seg inn i det ene vågestykket etter det andre. Møt Jomfru Mariann, Broder Tuck, Sir Hiss, Sheriffen av Nottingham og alle de andre uforglemmelige figurene. Den fortryllende fortellingen og den fengende musikken gjør Robin Hood til en filmopp- levelse som morer hele familien, om og om igjen.

7

Dumbo

Dumbo

Den lille elefanten Dumbo er født med noen aldeles for store ører, og når han kommer til sirkuset for første gang blir han gjort narr av. Hans gode venn, musen Timmi gjør sitt beste for å hjelpe Dumbo, men de store ørene er konstant i veien. Plutselig en dag oppdager Dumbo at han kan noe som ingen andre kan – han kan nemlig fly!

6.5

The Adventures of Ichabod and Mr. Toad

The Adventures of Ichabod and Mr. Toad

Walt Disneys 11. klassiker “The Adventures of Ichabod & Mr. Toad” fra 1949 byr på to eventyrlige fortellinger. “Det suser i sivet” og “Den hodeløse rytter”. Takket være Disneys magiske animasjonsteknikk ble filmen belønnet med Golden Globes spesialpris “Best Cinematography Award” i 1950. Nå kan du for første gang oppleve denne uforglemmelige klassikeren på DVD. Møt en av tidenes mest livsglade figurer – herr Padda fra Det suser i sivet! Han lever i sus og dus og tross stor gjeld er hans største ønske å kjøpe en bil. Men når hans drøm går i oppfyllelse forvandles den fort til et mareritt…I Den hodeløse rytter kommer Ichabod til den Søvnige dalen. Han blir fort populær, ikke minst blant damene i byen. For populær synes byens menn, som bestemmer seg for å skremme bort Ichabod ved å gjenopplive legenden om den hodeløse rytter…

6.7

Oliver & Gjengen

Oliver & Gjengen

Den hjemløse kattungen Oliver er på søken etter et nytt hjem og havner hos den tøffe gatehunden Doger og hundekompisene hans. Her finner han også venner som den hissige Tito, den kjedelige Einstein, bulldoggen Francis og ikke minst Rita, jenta som prøver å holde styr på dem alle sammen. Hundegjengens husvert, kjeltringen Fagin, har stadig problemer med sin ekte sjef, Sykes. Når Sukes får vite at Oliver skal adopteres av jenny, en søt jente med rike foreldre, kidnapper han henne rett foran nesen til Oliver og gjengen! Nå er det opp til dem å redde henne!