Se 📽 Thrilla In Manila (2008) Film Online Gratis Norske

Thrilla in Manila (2008) Film Gratis På Nett, Streame film online

Thrilla in Manila
8

Film stemmer: 8/107 röster

Thrilla in Manila Film Gratis På Nett, Streame film online

Thrilla in Manila

Filmtittel: Thrilla in Manila
popularitet: 1.182
varighet: 90 Minutes
slagord:

Thrilla in Manila se filmer streamer med norske undertekster gratis. Se en film på nettet eller se de beste gratis 1080p HD-videoene på skrivebordet, bærbar PC, bærbar PC, nettbrett, iPhone, iPad, Mac Pro og mer.

Thrilla in Manila – Skuespillere og skuespillerinner

Thrilla in Manila

Joe Frazier
Himself
Thrilla in Manila

Muhammad Ali
Himself (archive footage)
Thrilla in Manila

Imelda Marcos
Herself
Thrilla in Manila

Buster Mathis
Himself
Thrilla in Manila

Buster Mathis
Himself (archive footage)
Thrilla in Manila

Larry Holmes
Himself
Thrilla in Manila

Liev Schreiber
Narrator

Brukere søker og ser også på film etter disse nøkkelordene.: Thrilla in Manila Film Gratis På Nett, Streame film online, se film Thrilla in Manila hele filmen, Thrilla in Manila filmer gratis på nett, Thrilla in Manila norske filmer gratis, Thrilla in Manila filmer på nett, se Thrilla in Manila film norsk, Thrilla in Manila gratis film uten registrering


Del denne filmen med vennene dine

Filmer i en lignende kategori

7.2

Rocky II

Rocky II

Det er en tid for en ny match for Rocky Balboa når han tar opp kampen mot Apollo Creed i den heftige oppfølgeren til en av de mest anerkjente filmene i historien. Sylvester Stallone har både skrevet manuset og regissert filmen, i tillegg til att han spiller hovedrollen som Rocky Balboa, og han har utvilsomt lykkes i å skape en slagkraftig film. Etter at stjernebokseren Rocky fra bakgatene bekjemper tungvektmesteren Apollo Creed (Carl Weathers), er bokseentusiastene klare for en omkamp. Men Rocky har pådratt seg massive skader i ringen og bestemmer seg for å legge opp. Han vil pleie forholdet til Adrian (Talia Shira), gifte sig med henne og forsøke leve et normalt familieliv. Men han klarer ikke å motstå sitt egentlige kall Han trekkes mot ringen, og “The Italian Stallion” må kjempe sitt livs kamp

8

Million Dollar Baby

Million Dollar Baby

Preget av en smertefull adskillelse fra sin datter, er ikke trener Frankie Dunn forberedt da bokseren Maggie Fitzgerald kommer inn i livet hans. Men Maggie er fast bestemt på å bli proff og å få overbevist erfarne Dunn til å hjelpe henne.

6.8

Rocky III

Rocky III

Rocky bokser mot sin hittil tøffeste motstander, den fryktinngytende Clubber Lang, spilt av ingen ringere enn Mr. T. Rocky III er den mest spennende og har det høyest tempoet av alle Rocky-filmene til nå. Sylvester har skrevet og regissert filmen, og han spiller selv med høy intensitet og lidenskap. Rocky Balboa kjemper seg inn i alles hjerter, og livet hans kunne ikke vært bedre. Han vinner ti kamper på rad, drar i land lukrative kontrakter og blir berømt verden over. Men så står Clubber Lang knockout på Rocky i en ydmykende kamp, og det er klart at Rocky har mistet grepet han en gang hadde over bokseverdenen. Han vurderer å legge opp, men får uventet støtte fra sin gamle nemesis, Apollo Creed (Carl Weathers). Med Apollos hjelp trener Rocky nok en gang for å vinne “the eye of the tiger”. Men for å vinne må han slå sin tøffeste motstander Clubber Lang i tungvektsmesterskapet.